Aangekomen in Phuket

Vrijdag met de taxi naar het vliegveld. Op het vliegveld was het nog even spannend, want we konden online niets meer over onze vlucht vinden laat staan deze bevestigen. Bij het inchecken kregen we een ruime plek, omdat we zo groot zijn. Na een vlucht van iets meer dan een uur landen we in zware regenbui, waardoor het vliegtuig als een boot op golven naar beneden ging. De bagage was er snel en een taxi(busje) was ook zo geregeld bij één van de vele bedrijfjes die je graag als klant willen hebben.

Even wachten en toen  naar buiten waar een tropische storm over kwam. Ze hadden een foto van ons doorgestuurd naar de taxi en buiten werden we direct begroet door een vriendelijke man met een grote taxi. Snel de koffers inpakken en wegwezen. Na 15 minuten werd de chauffeur gebeld. Hij had de verkeerde groep en we moesten terug. Het was toen nog even spannend of ons vervoer er nog wel was, want we hadden al betaald. Dat ging gelukkig helemaal goed. Na een uurtje rijden kwamen we in ons resort aan. Snel even op het strand kijken, want het was even droog.

Na het avondeten een drankje in de bar. 

De voorspelling is/was dat het hele weekend veel zou regenen. Na het ontbijt begon de lucht te breken en kwam de zon te voorschijn. Snel een mooie strandwandeling maken.

In de middag een beetje bijkomen bij één van de zwembaden die het resort rijk is.

Hieronder ons uitzicht vanaf het balkon.  Beneden zie je een zwembad liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.