Laatste dag in Hua Hin

Het blijft warm, te warm om iets te doen. Ook op woensdag was het bijkomen en de schaduw zoeken. De dag begon voor mij op bed met mijn iPad op schoot om deze blog bij te werken.

Fotos’s van mijn mobiel comprimeren (kleiner maken), zodat ze weinig ruimte in beslag nemen op de website. Daarna uploaden (op internet plaatsen voor gebruik) en ook dan is een kleiner formaat handiger zodat het uploaden veel sneller gaat. Er mag dan wel overal internet zijn, maar de snelheid is uit het stenen tijdperk. Het lijkt alsof ik via een modem (piep kraak krrrr) in verbinding sta. Staat alles eenmaal op internet dat is het een kwestie van een verhaaltje maken en de foto’s erbij plaatsen. Gemiddeld ben ik hier een uurtje per dag mee druk.

Na het bijwerken van de blog naar het zwembad. Een schitterend zwembad, waar waarschijnlijk ook de nodige schimmels in drijven.

Naast het zwembad de zee. Normaal een veilig alternatief voor het zwembad. Echter het staat vol met waarschuwingsborden voor de kwallen. Tss die duitsers zitten ook overal. En deze kwallen schijnen zeer giftig te zijn. Dus dan maar een snelle duik in het zembad voor de afkoeling. En dan snel naar onze plek in de schaduw. Volgens mij is dit mij eerste vakantie dat ik niet in de zon heb gelegen. Maar deze zon staat ook recht boven ons en brandt behoorlijk.

Tegen 2 uur is er een high tea, zeg maar eenvoudige lunch, en om 5 uur begint een soort happy hour. Gratis cocktails en snacks. Voldoende om een lekker van te eten, zodat we ’s avonds niet naar het restaurant hoeven.

Het is nu, terwijl ik dit schrijf, kwart over acht in de avond. De rest is de stad in om weer goedkope spulletjes op de avond markt te kopen. Ik werk de blog even bij, want morgenvroeg vertrekken we vroeg en heb ik dan geen tijd hiervoor. Over 15 minuten naar de sky-lounge, want dan is het daar happy hour. Een lekkere cocktail voor de helft van het geld. Dus een cocktail voor 2,5 euro.

Proost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.