Koninklijk paleis

Na een lange dag van ongeveer 40 uur eindelijk rusten. Lokale tijd een uur op 10 en dan slapen tot 8:30 in de ochtend. Na het ontbijt gaan we op pad met als belangrijkste doel het koninklijk paleis. Hier moet je de benen bedekken, dus kopen we een paar mooie doeken voor onze benen. Met de boot (een soort bus in Bangkok) gaan we naar het paleis.

Bij het paleis blijkt dat mannen een lange broek aan moeten hebben. Jose gaat meteen een ruilhandel opzetten en heeft binnen 5 minuten iedereen voorzien van een broek. Met onze nieuwe broeken kunnen we naar binnen tussen al die Chinezen die kennelijk tegelijk met ons vakantie hebben.

Na het paleis willen we de tempel van de liggende Boeddha bekijken en een tempel op een berg met een mooi uitzicht over bangkok. Te voet is veel te warm, bus of metro een gedoe. Dan maar een tuktuk huren voor de middag.

Om 16:00 komen we terug bij ons hotel en genieten we van het zwembad. Morgen weer een dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.