De omgeving van Koh Samui met de boot verkennen.

Vandaag weer een tochtje met speedboot. Om 7:30 zouden we opgehaald worden. Na 15 minuten nog steeds niets. Een paar fransen hadden gisteren 2 uur voor niets gewacht en deden vandaag een nieuwe poging. Gelukkig om 8 uur, maar een half uur vertraging, kwam ons vervoer naar de haven. Hier kregen we eerst een ‘heerlijk’ ontbijt. Oliebollen met toast. Na ons ontbijt weer wachten, want ze waren 4 (wederom fransen) ergens vergeten.

Uiteindelijk rond 10 uur gingen we varen. Iedereen een zwemvest om en dan racen met die boot.

Op weg naar onze eerste stop snorkelen.

We hebben ongeveer 45 minuten genoten van het onderwater spektakel. Vissen zijn gewend aan bezoek, want ze zwemmen op 15 cm langs en onder je door.

Genoeg gezwommen. Van al dat zout krijgt mijn haar gewoon een grijze gloed. Snel verder naar de volgende stop. We gaan kanovaren, maar dit keer moeten we zelf doen. Altijd weer een proef voor je relatie. Maar ook deze keer slaagden An en ik met vlag en wimpel.

Je ziet wel wie weer al het werk moet doen. Bij Erik en Jose hetzelfde.

Een tochtje van 30 minuten en daarna weer op de boot. Verder naar het volgende plekje, of beter gezegd onderdeel van dit paradijs.

 

Hier was het vooral rusten. Het was inmiddels 3 uur in de middag en we waren moe. Nog even de omgeving een beetje verkennen, voordat we ook dit schitterende stukje aarde verlaten.

We zitten in de namiddag en de wolken komen, dus snel terug. Achteruit kijkend levert dat wel mooie plaatjes op

Om 5 uur waren we terug bij ons appartement. Nadat de zon onderging bij ons onderkomen zijn we naar het strand gegaan voor ons diner. Morgen een ‘safari’ met heel veel foute onderdelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.