Bangkok, Wat Arun en de chinese markt.

We zijn terug waar we 3 weken geleden begonnen, Bangkok. Het lijkt een eeuwigheid, en toch zijn de dagen omgevlogen. En zeer actieve vakantie in een schitterend land. Op vrijdag gingen we naar Wat Arun, een tempelcomplex aan de rivier. Dus weer op de boot en lekker over de rivier.

Ondanks de wat slechte voorspellingen, regen wat per slot van rekening zitten we in de natte periode, was het mooi weer. Eigenlijk was het al weer heel warm en zochten we al snel de schaduw om te overleven. Het complex was indrukwekkend en had veel kleur.

We hebben hier zeker een uurtje gewandeld.

 

Weer op de boot en nog een keer naar de chinese markt. Hier waren we de vorige keer ook al geweest, maar nu wouden we meer zien in deze wirwar van kleine straatjes steegjes en heel veel mensen.

Jose heeft heel veel bling bling voor zijn familie gekocht, An en ik hebben hier een hoofdkussen voor in het vliegtuig gekocht. Op het vliegveld betaal je daar al snel 25 euro voor en hier hebben we ze voor 3 euro. Na en tijdje hadden we het hier wel gehad. Ondanks dat we nog lang niet overal waren geweest, was het toch allemaal hetzelfde. Via de hoodstraat terug  naar de rivier om met de boot weer terug te gaan. Overal op straat kom je deze eetkraampjes tegen.

Het was inmiddels 3 uur en we kregen honger. Lekker bijkomen bij het zwembad en ons voorbereiden op onze laatste dag in Thailand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.