Twee dagen bijkomen.

Gisterenavond hebben we gegeten in een klein restaurant dat we tijdens de fietstocht hebben ontdekt. Buiten de pleinen met alle toetistische plekken, maar midden in een buurt waar je in de nacht niet wil zijn.

Het eten was geweldig, maar toen we weg gingen was het al laat en liepen we tussen de dronkaards en drugsverslaafden terug door nauwe steegjes naar ons hotel.

Vanmorgen reden we door de chaos van Athene naar het zuiden voor ons laatste hotel. Eerst nog even wat moois en cultureels van de omgeving bekijken.

Op het meest zuidelijke puntje onder Athene op een uurtje rijden staat de tempel van Poseidon. Naaste de tempel was de omgeving ook geweldig om te zien. Hieronder een paar foto’s om een indruk van dit geheel te krijgen.

Nog één dag om een beetje bij te komen. Morgen is het een nationale feestdag, hemelvaart. Morgen gaan we nog een klein tripje maken. Een hele dag op het strand of bij het zwembad is niet echt ons ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.