Raften en wielrennen.

Onze vakantie(s) blijft actief. Woensdag was een heerlijke dag. Helder weer met een zonnetje en 27 graden. Wij zijn op woensdag gaan raften. Het nemen van foto’s tijdens het raften was bijna niet mogelijk. Gelukkig fietste er een fotograaf mee, maar de mooie plaatjes staan op een CD. ¬†Dus die post ik na de vakantie. Met mijn telefoon, welke waterdicht is, heb ik een paar plaatjes kunnen maken.

Deze werd door onze gids gemaakt. En de volgende ook.

Het was een avontuur van anderhalf uur met raften en in het water springen. Met name de echte stroomversnellingen waren spectaculair. Maar daarvan volgen later de foto’s.

Donderdag was D-day voor Geert en mij. Vanmorgen hebben we met de fiets de Col d’Aspin beklommen. ¬†Gedurende 12,5 km jezelf pijn doen op een berg voor de lol. Maar als je boven bent is het telkens weer een overwinning op jezelf.

We gingen beiden vrij goed omhoog, maar hadden beiden een slecht moment halverwege de klim waar het steilste stuk van klim met ongeveer 10% zit. Masr gewoon doorgaan, want even afstappen maakt het alleen maar moeilijker.

De vrouwen zaten op de verkeerde berg om ons aan te moedigen.

Nu herstellen van de inspanningen van de afgelopen 3 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.