Crater Lake, 20 juli 2019

Vanmorgen in bed naar de tour de france kijken. We waren  net wakker toen ze begonnen aan de laatste klim. Na de finish was het tijd voor ons om te gaan ontbijten. Het was inmiddels half 9, lekker laat voor ons. Na het ontbijt spullen bij elkaar zoeken en naar een supermarkt voor onze lunch. En vervolgens over heerlijke rustige wegen naar Crater Lake.

Ontzettend blauw water. Een temperatuur van ongeveer 18 graden boven op deze vulkaan. Het meer is ontstaan toen 7000 jaar geleden door twee uitbarstingen de top implodeert. Een doorsnede van ongeveer 10 km.  We hebben het rondje gereden en op verschillende plekken mooie foto’s gemaakt. An stond nog in de sneeuw, een leuk contrast met de woestijn van gisteren. Hieronder een paar foto’s van de 100 die we hebben gemaakt

Morgen zakken we verder af naar Californië. We gaan naar Red Bluff waar de temperatuur gemiddeld 39 is. Maar dat zijn ook de verwachtingen voor Nederland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.