Resort bij Siena

Vanmorgen op tijd Florence verlaten op weg naar een resort vlakbij Siëna. Hier onze laatste stop met Erik en Jose.

Via een prachtige oprijlaan tussen de cipressen door komen we rond 12 uur aan bij ons hotel (resort) voor de komende 3 nachten. We zijn de eerste gasten in 3 maanden. Ze zouden eigenlijk pas na het weekend open gaan, maar we kregen vorige week een email dat ze per vandaag open gingen. Later die dag werd duidelijk waarom ze eerder open gingen.

Maar eerste gasten dus snel naar het zwembad. Een ‘private pool’ voor ons, zolang als het duurt.

Om 13:30 werd het zwembad gesloten, zodat iedereen kan lunchen. Na de lunch mochten we weer het water in. Rond de klok van 4 keamen ineens 2 gigantische bussen het terrein opdraaien.

‘Team Ineos has arrived’. Het blijkt dat het beste wielerteam van de wereld een deel van dit hotel heefy afgehuurd in de voorbereiding op de eerste wielerklassieker dit jaar, de Strade Bianche. Dat is (waarschijnlijk) ook de reden van de eerdere opening.

De rest van de dag was luieren. Morgen gaan we Siëna bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.