Portland, 16 juli 2019

Vanmorgen om 6 uur opgestaan. Om 10 uur vliegen, een vlucht van iets meer dan 9 5 uur. Lokale tijd 11 uur in de ochtend landen we. Een klein vliegveld, waardoor we snel door de security konden. 12 uur de auto ophalen en tegen 1 uur in de middag bij ons hotel.

Onze auto met daarachter het hotel. Na het inchecken even de omgeving verkennen en wat boodschappen gedaan. In de loop van de middag met de tram even de binnenstad in.  Voor ons gevoel is het dan al na middennacht, maar we moeten nog wel even om onze tijd te verzetten. Het tijdsverschil is 9 uur. Dus als wij vanavond gaan slapen dat staat Nederland op.

Dit is één van de vele bruggen in Portland die ook in het programma “Wie is de mol?” te zien was. Het was voor ons overleven. Tegen 6 uur in de avond maar weer terug naar het hotel. Inmiddels zijn we pver de slaap heen. Vlak voordat we tram instappen om terug te gaan zien we aan de overkant van de straat wat bijzonders.

Al deze gasten waren net zo van de wereld. Mooi een tentje op de stoep waarin ze leven. Beetje oud ijzer voor de deur.Die gast links met dat boekje was echt aan het trippen.

Morgen de natuur in rond Portland. Nu eerste nog even wakker blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.