Verplaatsing van 10 uur

Vanmorgen vroeg uit bed en om 7 uur al achter ons ontbijt. Half 8 zaten we in de auto. De navigatie had een baaldag. Eerst waren de aanwijzingen om uit Como te komen vaag. Daarna stuurde het ons dwars door Milaan in de ochtendspits. Maar rond half 10 zaten we op de snelweg die ons 750 km verder ging brengen. Erik vergaat bij het betreden van de tolweg een ticket te pakken. Aan het einde van de snelweg (het was inmiddels 5 uur in de middag) kon hij zonder al te veel problemen de snelweg weer verlaten. Onderweg was het warm tot zeer warm, 38 graden.

Na Napels draait de weg ineens langs een kustweg. Kleine straatjes met toeterende Italianen en overal scooters. Ogen voor en achter. Gelukkig was er een kleine parkeerplaats om even rustig te genieten van het uitzicht op ons verblijf de komende 5 dagen.

Sorrento

In het dorp Sorrento ging de navigatie weer moeilijk doen. Via kleine onmogelijke weggetjes omhoog en omlaag waren we om 6 uur eindelijk bij ons hotel. De langste verplaatsing van deze vakantie hebben we gehad. Het uitzicht van onze hotelkamer maakt alles goed.

Uitzicht hotelkamer

De zwembaden van het hotel, de baai van Sorrento en de Vesuvius op de achtergrond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.