Tussenstop Mannheim

Vanmorgen om 8 uur ontbijt in ons hotel bij Levanto (Cinque Terre). Nog even een foto van dit leuke hotel. Het eten was echt geweldig.

Hebben we dat ook een keer gedaan.

Ons hotel

De eerste anderhalf uur was keren draaien langs de kust van Italiƫ. Milaan zonder problemen langs. Bij Como de eerste file voor de tolpoorten, 15 minuten vertraging. 10 km verder wee4 file. Nu voor de grens met Zwitserland ook 15 minuten vertraging. Eenmaal in Zwitserland liep alles weer gesmeerd. Tot dat we bij de Gotthard tunnel kwamen.

Net voordat de file van anderhalf uur begon tipte onze navigatie een afslag te nemen. We zijn er ook deze keer overheen gereden.

Over de Gotthard begon het te regenen, hard te regenen. Tot Basel was het lastig en dus heel voorzichtig rijden. In Duitsland klaarde het op. Tegen 7 uur in de avond waren we bij het hotel waar het deze vakantie begon.

Morgen weer thuis. Ook lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.