Morgen weer naar huis

Vandaag de eerste dag dat we niet in de auto zitten. Gewoon lekker rustig aan doen en een beetje genieten van de omstandigheden. Griekenland is een bijzonder land met heel veel cultuur en allerlei soorten natuur. Athene is gewoon een heel drukke wereldstad, waar bijna de helft van de grieken wonen. Dat verklaart waarschijnlijk ook de rust op de wegen buiten Athene. Je komt bijna geen auto tegen.

Zo zag de weg er over het algemeen uit. Ook aan het strand veel  rust. Geen toeristen en weinig Grieken. Ook vandaag was het ondanks het mooie weer vanmorgen weer heel rustig.

Hierboven zaten we op een terras voor onze lunch. Het eten is op zich ook bijzonder. Je bestelt een maaltijd en eet daar in principe met meer mensen van. Voor gemiddelde 15 euro pp heb je een maaltijd met drank.

In de namiddag werd het bewolkt. Heerlijk want dan kun je gewoon op het strand liggen. De velle zon brandt behoorlijk. De wolken werden stteds donkerder en uiteindelijk kwam er een onweersbui. In dit weer moest een kitesurfer zijn kunsten laten zien.

Morgen weer terug naar Nederland. Het was een zeer mooie rondreis die we iedereen kunnen aanraden.

CU

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.