Columbia state historic park, 25 juli 2019

Vanmorgen eerst de tour gekeken en daarna lekker buiten op het terras ons ontbijt. Dit terwijl in Nederland het ene na het andere hitterecord wordt verbroken. Ook hier is het 38 graden in de middag (geen 40) maar goed te doen als je in de schaduw blijft.

Na het ontbijt naar het historische park dat gaat over de goudkoorts in het wilde westen. De meeste gebouwen uit de 19de eeuw zijn mooi gerestaureerd en geven een goed beeld van hoe het toen was. Sommige gebouwen zijn ingericht als museum en er is altijd iemand die de tijd neemt je van alles te vertellen over die tijd en dit dorp.

Zoals je op de foto’s kan zien was het rustig. Ook voor Amerikaanse begrippen is het heet hier en blijven de meeste mensen binnen bij hun airco. Wij genieten gewoon van de gebouwen in de welderige natuur.

Aan de rechterkant van dit gebouw kun je met oude materialen je geluk beproeven door zelf te zoeken naar goud. We hebben het even bekeken maar er werd weinig gevonden op dat moment. We zijn even doorgelopen naar het oude schoolgebouw

Het was een stevige wandeling omhoog. Hier was verder niets te zien dus snel weer terug naar beneden en even bijkomen in de schaduw.

Na dit bezoek hebben we Timo en Hannah opgehaald. Samen zijn we gaan lunchen met de moeder van Hannah en haar vriend.

Altijd lastig een selfie maken met zoveel mensen. De sushi was heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.