Craters of the moon, 31 juli 2019

Vanmorgen rond 10 uur vertrokken uit Jackpot. Weer een behoorlijke rit vandaag maar wel met een mooie onderbreking. De wegen blijven rustig en de vergezichten blijven bijzonder.

Na 3 uurtjes rijden komen we bij een heel bijzonder park, Craters of the Moon. Een landschap gevormd door het lava van de vele vulkaanuitbarstingen die hier waren.

Midden in het park staat een vulkanische berg. Een korte maar steile beklimming staat bij de beschrijving. Dus vol goed moed loop ik stevig naar boven.

Op de top die je hierboven ziet ben je niet op de top. Al een beetje buiten adem zie ik dat ik nog maar op de helft ben. Antoinette achter me vraagt puffend of we er zijn.

Iets rustiger vervolgen we onze weg. Boven heb je een mooi uitzicht over het hele gebied. Het zwarte gesteente met daarachter de gekleurde bergen.

Na anderhalf uur gaan we verder voor de tweede 3 uur rijden richting Yellowstone. Nog steeds rustige wegen en verschillende vulkaantjes die links en rechts in het landschap staan.

6 uur in de avond arriveren we bij ons hotel, waar we de komende 3 nachten slapen. De komende 2 dagen gaan we Yellowstone bekijken. Een hoogtepunt van deze reis, net zoals we de familie van Hannah ontmoeten een hoogtepunt van deze reis vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.